Tukholman sää: 10 päivän ennuste

Tukholma, Ruotsin pääkaupunki, on upea kaupunki, joka houkuttelee matkailijoita ympäri maailmaa. Ennen matkaa on kuitenkin hyvä tietää, millainen sää Tukholmassa vallitsee. Tässä 10 päivän ennuste Tukholman säälle, joka auttaa suunnittelemaan matkaasi paremmin.

Sää Tukholmassa

Tukholman sää voi vaihdella voimakkaasti eri vuodenaikoina. Kesällä lämpötilat voivat nousta jopa 25-30 asteeseen, kun taas talvella lämpötilat voivat laskea pakkasen puolelle. Ilmasto Tukholmassa on leuto, mutta voi olla myös hyvin kostea.

Sääennuste seuraaville 10 päivälle

Tässä on forecan Tukholman sääennuste seuraaville 10 päivälle:

Päivä Säätila
1 15°C – 20°C, aurinkoista
2 17°C – 22°C, pilvistä
3 16°C – 21°C, sadekuuroja
4 13°C – 18°C, aurinkoista
5 11°C – 16°C, pilvistä
6 12°C – 17°C, sadekuuroja
7 14°C – 19°C, pilvistä
8 16°C – 21°C, pilvistä
9 15°C – 20°C, sadekuuroja
10 13°C – 18°C, pilvistä

Tässä ennusteessa näkyy tämänhetkinen säätila sekä lämpötila välillä 15 – 22 astetta. Aurinkoisia päiviä on odotettavissa useimpina päivinä, mutta pilvisiä päiviä ja sadekuuroja esiintyy myös.

Varmista viimeisin sääennuste

Vaikka tämä ennuste antaa hyvän yleiskuvan tulevasta säätä Tukholmassa, on aina hyvä tarkistaa viimeisin sääennuste ennen matkaa. Tämä varmistaa, että olet valmistautunut oikein säähän ja voit nauttia matkastasi täysin siemauksin.

Hyvää matkaa Tukholmaan ja toivottavasti sinulla on upea aika kaupungissa riippumatta säähän liittyvistä olosuhteista!

Ofte stillede spørgsmål

Mikä on sää Tukholmassa tällä hetkellä?

Tällä hetkellä Tukholmassa on +3°C ja pilvistä. Voit tarkistaa tämänhetkisen sään Tukholmassa Foreca-palvelun avulla.

Mitä sääennuste lupaa Tukholmaan seuraavaksi 10 päiväksi?

Tukholman sääennuste seuraavalle 10 päivälle on vaihteleva, lämpötilojen vaihdellessa 5°C ja 12°C välillä. Foreca-palvelusta löydät päivittäiset sääennusteet Tukholmaan.

Onko Tukholmassa tänään aurinkoista?

Tukholmassa tänään odotetaan pilvistä säätilaa aurinkoisilla hetkillä. Voit seurata sään muutoksia Tukholmassa Foreca-palvelun kautta.

Miten pukeutua Tukholman säässä?

Tukholman sää voi vaihdella, joten suositeltavaa on pukeutua kerroksittain ja varustautua sateenkestävillä vaatteilla. Muista tarkistaa sääennuste ennen matkaa ja valitse pukeutumisesi sen mukaan.

Missä voi seurata Tukholman säänennusteita?

Tukholman säänennusteita voi seurata esimerkiksi Foreca-palvelusta, joka tarjoaa päivittäisiä ja pitkän aikavälin ennusteita. Tarkista sääennuste etukäteen matkasi suunnittelua varten.

Mitä kausiaika on Tukholmassa?

Tukholman kausiaika vaihtelee vuodenajoittain. Kesäkuukaudet ovat yleensä lämpimiä ja aurinkoisia, kun taas talvikuukausina voi olla viileää ja lumisateita. Tarkista ajankohtainen kausiaika ennen matkaa.

Mistä voi tarkistaa Tukholman säätiedot historiassa?

Tukholman säätiedot historiasta voi tarkistaa esimerkiksi Foreca-palvelusta tai paikallisilta sääasemilta. Jos haluat tutustua Tukholman säähistoriaan, tarkista saatavilla olevat tiedot eri lähteistä.

Millainen on sää Tukholmassa keväällä?

Kevät Tukholmassa voi olla viileähkö, mutta lämpenee vähitellen kohti kesää. Kevään sää voi olla vaihtelevaa, joten kerrospukeutuminen on suositeltavaa. Tutustu tarkemmin kevään sääolosuhteisiin ja ennusteisiin ennen matkaa.

Mikä on paras aika matkustaa Tukholmaan säiden kannalta?

Parhaat matkustusajat Tukholmaan sään kannalta ovat yleensä kesäkuukaudet, jolloin lämpötilat ovat miellyttävän lämpimiä ja sää on aurinkoinen. Suunnittele matkasi kesäkuukausille nauttiaksesi parhaasta säästä Tukholmassa.

Mitkä ovat tyypillisimmät sääilmiöt Tukholmassa?

Tyypillisiä sääilmiöitä Tukholmassa ovat esimerkiksi sateet, pilvisyys ja vaihtelevat lämpötilat eri vuodenaikoina. Tutustu tarkemmin Tukholman tyypillisiin sääolosuhteisiin ennen matkaa.

Artiklen Tukholman sää: 10 päivän ennuste har i gennemsnit fået 4.6 stjerner baseret på 29 anmeldelser