Iphone xs telia

Apple iPhone XS 64 Gt Recycled harmaa – Telia

Apple iPhone XS 64 Gt Recycled harmaa | Telia

Tarkistettu ja kunnostettu Telia Recycled -puhelin on ekologinen ja edullinen vaihtoehto uudelle. Telialta ilman korkoja ja kuluja, kerralla tai osissa!

Apple iPhone Xs Recycled – Telia yrityksille

Apple iPhone Xs Recycled — Telia yrityksille

iPhone Xs Recycled. Tarkistettu ja kunnostettu kierrätyspuhelin. Kuntoluokka: Erinomainen. 5.8″ Super Retina -näyttö. Uraauurtava kaksoiskamerajärjestelmä.

Tutustu verkkokauppaamme ja tilaa laitteet sekä puhelinliittymät yrityksellesi monipuolisesta ja jatkuvasti kasvavasta valikoimastamme.

Apple iPhone -puhelimet – Telia

Apple iPhone -puhelimet | Telia

Apple iPhone XS Recycled. 4,4. 5,8″ Super Retina -näyttö; 12 MP kaksoiskamera; Face ID -kasvojentunnistus. 399 €. tai 11,09 €/kk (36 kk) …

Meiltä löydät laajan kattauksen sekä uusia että käytettyjä Apple iPhone -puhelimia. Tutustu valikoimaan!

Uusi iPhone – Telia

Uusi iPhone | Telia

Telia Recycled -kierrätyspuhelimista löydät käytetyt iPhonet, kuten iPhone X sekä iPhone XS. Käytetyn iPhonen hankit omaksesi edulliseen hintaan kerralla …

Uudet Apple iPhone 14 -sarjan puhelimet ovat täällä. Tutustu valikoimaan ja valitse oma iPhone 14 -puhelimesi!

Telia Recycled – Käytetty iPhone

Käytetty iPhone – Telia Recycled | Telia

Apple iPhone XS Recycled. 4,4. 5,8″ Super Retina -näyttö; 12 MP kaksoiskamera; Face ID -kasvojentunnistus. 399 €. tai 11,09 €/kk (36 kk).

Tutustu valikoimamme tarkistettuihin ja kunnostettuihin sekä vuoden takuulla varustettuihin käytettyihin iPhone -puhelimiin. Ihastu ja tilaa omasi Telialta!

Missä X? – Vertailussa iPhone XR, XS ja XS Max | Telia Yhteisö

16.11.2021 — Applen mukaan iPhone XR:ssä on pisin akkuikä ikinä verrattuna aiempiin Apple iPhone puhelimiin. Toisaalta iPhone XS:ää kahdessa eri koossaan …

 Uusimmista iPhoneista on tippunut pois numeromerkinnät, ja tilalle on tullut X. Mallien X-kirjain kertookin niiden olevan Applen lippulaivamalle…

Puhelimet | Telia

Olipa valintasi iPhone, Xiaomi, Nokia, Motorola, OnePlus tai Samsung Galaxy, löydät varmasti … Apple iPhone 8 Recycled … Apple iPhone XS Recycled.

Uusimmat puhelimet, älypuhelimet ja parhaat kännykät peruskäyttöön Telialta. Ei korkoja, ei kuluja ja maksuaikaa jopa 36 kk. Tutustu laajaan valikoimaan!

Puhelimet yrityksille – Telia

Puhelimet – Telia yrityksille

Apple iPhone Xs Recycled. 355,91 €. Tuotteet 1 – 18 / 18. Yrityskäyttöön sopivat puhelimetModerni älypuhelin on yrittäjän sekä työntekijän tärkeimpiä …

Löydä itsellesi täydellinen työpuhelin jatkuvasti päivittyvästä valikoimastamme.

Apple iPhone 11 -sarja | Telia

Hinnaltaan edullisempi iPhone XR on valmistettu kestävästä materiaalista, ja puhelimen näytön koko on hieman XS -mallia suurempi ollessaan 6,1 tuumaa.

Suositut Apple iPhone 11, iPhone 11 Pro ja iPhone 11 Pro Max -puhelimet löydät meiltä!

Keywords: iphone xs telia