Harpic power plus max 10 ph

Kuluttaja-lehti testasi pytynpuhdistusaineet: voittaja putsaa …

Kuluttaja-lehti testasi pytynpuhdistusaineet: voittaja putsaa sekä lian että kalkin – Asuminen – Ilta-Sanomat

Harpic 750ml Power Plus Original WC-tehopuhdistaja. 2 kpl-30 %. Plussa-kortilla3,00.

Kuluttaja-lehden testissä oli mukana 16 wc-pesuainetta. Puhdistuskyvyissä oli isoja eroja.

Harpic Power Plus Original 750 ml wc-puhdistaja

Harpic Power Plus Original 750 ml wc-puhdistaja | Karkkainen.com verkkokauppa

10.2.2021 — voittaja on Harpic Power Plus Max 10 original -wc-putsari (pH 0,2), joka sai testissä kiitosta hyvästä puhdistuskyvystä. Tuote irrotti niin …

Harpic Power Plus on tehokkain nestemäinen wc-puhdistusaine, joka puhdistaa perusteellisesti vesirajan ylä- ja alapuoliset pinnat. Tehokkaan koostumuksen ansiosta aine tuhoaa bakteerit wc-istuimen pinnasta sekä poistaa tehokkaasti kalkkeutumat ja tahrat. Näin wc-istuimestasi tulee perusteellisen puhdas.

  • Tehokkain Harpic-puhdistusaine
  • Tappaa 99,9 % bakteereista
  • Puhdistaa vesirajan ylä- ja alapuolen
  • Poistaa kalkkia

VAARA. Varotoimet. Desinfioiva WC:n PUHDISTUSAINE. Sisältää Suolahappoa. Voimakkaasti ihoa syövyttävää ja silmiä vaurioittavaa. Voi syövyttää metalleja. Haitallista vesieliöille, pitkäaikaisia haittavaikutuksia. Säilytä lasten ulottumattomissa. JOS KEMIKAALIA ON NIELTY: Huuhdo suu. EI saa oksennuttaa. JOS KEMIKAALIA ON HENGITETTY: Siirrä henkilö raittiiseen ilmaan ja pidä lepoasennossa, jossa on helppo hengittää. JOS KEMIKAALIA JOUTUU SILMIIN: Huuhdo huolellisesti vedellä usean minuutin ajan. Poista piilolinssit, jos sen voi tehdä helposti. Jatka huuhtomista. Ota välittömästi yhteys MYRKYTYSTIETOKESKUKSEEN tai lääkäriin. Vältettävä päästämistä ympäristöön. Hävitä sisältö/pakkaus alueellisten määräysten mukaisesti.

Harpic 750ml Power Plus Original WC-tehopuhdistaja – K-Ruoka

Raadille kysymys: Tässä ketjussa on kehuttu ainetta nimeltä Harpic Max. Sellaista ei enää kaupoista löydy, on vain Harpic Power Plus.

WC pytyn putsaajat vertailu testi – – Suomi24 Keskustelut

WC pytyn putsaajat vertailu testi – – Suomi24 Keskustelut

Harpic Power Plus Max 10 Citrus on tehokkain nestemäinen wc-puhdistusaine, joka puhdistaa perusteellisesti vesirajan ylä- ja alapuoliset pinnat.

https://www.is.fi/asuminen/art-2000007794390.htmlHintoja ei ole mainittu.

WC-pytty puhtaaksi – – Suomi24 Keskustelut

Find many great new & used options and get the best deals for Harpic Power Plus MAX 10 Actions Original Powerful Toilet Cleaner 750ml at the best online …

Harpic Power Plus Max 10 Citrus wc-puhdistusaine 750ml

Harpic Power Plus Max 10 Citrus wc-puhdistusaine 750ml – Fiksuruoka.fi

Harpic Power Plus on tehokkain nestemäinen wc-puhdistusaine, joka puhdistaa perusteellisesti vesirajan ylä- ja alapuoliset pinnat.

Harpic Power Plus Max 10 Citrus on tehokkain nestemäinen wc-puhdistusaine, joka puhdistaa perusteellisesti vesirajan ylä- ja alapuoliset pinnat. Tehokkaan koostumuksen ansiosta aine tuhoaa bakteerit wc-istuimen pinnasta sekä poistaa tehokkaasti kalkkeutumat ja tahrat. Näin wc-istuimestasi tulee perusteellisen puhdas!Tämä tuote määritellään kuljetuksessa vaaralliseksi aineeksi (VAK-tuote), joita ovat esimerkiksi aerosolit, hiuslakat sekä litium-akut. VAK-tuotteita ei valitettavasti voida toimittaa kaikilla toimitustavoilla, tarkista mahdolliset toimitustavat kassalta ”Toimitus”-kohdasta.

Harpic Power Plus MAX 10 Actions Original Powerful Toilet …

Puhdistustehoon vaikuttaa muun muassa pesusaineen pH-arvo ja veden kovuus. … Harpic Power Plus Max 10 original … Rainbow Toilet Cleaner WC-puhdistaja

Harpic 750ml Power Plus Original WC | Prisma verkkokauppa

Harpic 750ml Power Plus Original WC ja tuhansittain muita tuotteita löydät Prisman verkkokaupasta. Tervetuloa tutustumaan valikoimaan!

WC-puhdistusaineet – Kuluttaja

Keywords: harpic power plus max 10 ph